Velkommen!

Hei! Jeg heter Mette – jeg er skribent, gründer og yogalærer.

Jeg vet hva det vil si å bli sliten i ryggen og stiv nakke og skuldre etter å ha sittet alt for lange dager og mange timer foran tastaturet.

Etter at jeg har tatt min yogalærerutdanning, har jeg nå utviklet dette programmet for skribenter og andre hjemmekontorister. Programmet baserer seg på de øvelsene som har hjulpet meg å få det bedre i min egen skrivejobb – med mindre verk og plager i nettopp rygg, nakke og skuldre.

Jeg har bakgrunn fra forlagsbransjen, med mye kontorrelatert arbeid. De senere årene har jeg vært selvstendig næringsdrivende, med hjemmekontor, kontor i kontorfellesskap og - ikke minst - mitt medbrakte reisekontor rundt i verden.

For selv om jeg har reist verden rundt, har ikke dette alltid vært for å reise på ferie - verden har vært min arbeidsplass. Så med på mine reiser har Mac'en, kameraet og deadlines fulgt med i bagasjen.

Jeg har funnet provisoriske kontorplasser med laptopen i fanget, på flyet, toget og bilturer. Jeg har skrevet fra terminaler, venterom, kaféer, hotellrom, og under palmer.

Jeg har befunnet meg i gode sittestillinger - og mange ikke fullt så gode. 

Men verk i skuldre, nakke og rygg handler ikke bare om riktig sittestilling: 

Vi mennesker er ikke skapt for å sitte så mye. Så dermed får vi gjerne stivere hofter, som påvirker nedre del av ryggen. Vi har kanskje tidsfrister, som medfører stress og høye skuldre. Vi sitter kanskje anspent, noe som øker "følgefeil".

Øveslene i dette programmet jeg har satt sammen, har hjulpet meg. Jeg håper det vil gjøre det samme for deg.

Velkommen med til et mer bærekraftig skriveliv!

Mette fra Reiselykke.jpg